-1.2 C
София
понеделник, ноември 27, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мачото Гатьо проплака от тежък проблем в „Игри на волята“, лицето му се поду след… СНИМКИ

  Гатьо набързо се превърна в един от най-коментираните участници в настоящия сезон на „Игри на волята“. Мачото, който все демонстрира принципи и мускули, този път се оказа в доста лоша ситуация – подут и в окаян вид.
  След като предизвика вълна от подигравки с молбата си да му бъде дадена спасителна жилетка, за да плува до понтона в една от предишните игри на Арената, при все, че жените се справиха доста по-добре от него, ето, че нова неволя сполетя мачото, след като му се наложи да отиде при Амазонките на Дивата река.

  Мариела Нордел съсипа Гатьо от „Игри на волята“: Не става в леглото…  Явно суровите условия не понесоха на Гатьо и той се оказа алергичен. Лицето му се поду за ужас на останалите участници и се наложи дори намесата на лекарски екип. Според командоса проблема се отключил, докато събира дърва в гората и без да иска се е докоснал до гъбите.

  Брутална подигравка с „Гладиатора“ Гатьо от „Игри на волята“ СКРИЙНШОТ
  В крайна сметка на Гатьо му бяха дадени лекарства, с които да тушира алергията си и да може да продължи играта. „Ще се оправя“, все пак заяви войникът със спорни качества в морската вода./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ