15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен календар за подстригване на коса за декември 2022 г

  Енергията на Луната е променлива, но благодарение на лунните календари можем да я използваме за собствена полза. Препоръките на астролозите за декември 2022 г. ще ви помогнат да изберете благоприятни дни за създаване на нова прическа и подстригване на къдриците, без да навредите на тяхното здраве и собствената си енергия.
  Косата има изключителна здравина и нашите предци внимателно са се грижили за къдриците, за да се предпазят от неприятности. Подстригването, извършено в определени лунни дни, може да предотврати много проблеми, да даде на всеки от нас енергия и да се превърне в източник на вдъхновение. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да изберете най-положителното време, за да промените имиджа си и да привлечете положителни промени.

  1 декември: Декември започва с влиянието на луната, растяща в съзвездието Риби. Този ден е добър за промяна на имиджа и прическата. Новата прическа ще ви помогне да не се страхувате от промяна и да намерите сили да действате активно. В допълнение, подстригването на косата сутрин ще осигури страхотно настроение за дълги дни.
  2, 3 и 4 декември: подстригването на косата под влиянието на активната Луна в съзвездието Овен е изпълнено с проблеми и промени в настроението. Астролозите препоръчват да изберете 3 декември – на този ден нова спретната прическа ще ви предпази от импулсивни действия. Актуализацията на прическите 2 и номер не предвещава нищо добро.

  5, 6 декември: положителното влияние на нарастващата Луна в Телец е подходящо за промяна на имиджа. Удължената прическа ще ви помогне да привлечете финансов късмет, а смелите къси прически няма да ви позволят да се сгънете, когато вземате сериозни решения. Важно е да подстрижете къдриците от доверен майстор, за да получите желания резултат.
  7, 8 и 9 декември: подстригването на косата под влияние на луда в Близнаци е възможно само на 9 декември, когато нощната звезда ще изчезне. Новата прическа ще издържи дълго време и ще се отърве от проблемите с разделените краища. На 8-ми Пълнолунието ще премине и в този ден е по-добре да не нарушавате къдриците, а на 7 декември астролозите препоръчват да се правят процедури за грижа.

  10, 11 декември: Луната намалява, преминавайки в съзвездието Рак. Тези дни са чудесни за промяна на имиджа ви. Къдриците след прическата ще бъдат меки и послушни, а настроението ще бъде отлично. За да може прическата да ви хареса дълго време, можете да се съсредоточите върху вашата зодиакална принадлежност и да направите прическа по дата на раждане.
  12, 13 декември: под влиянието на намаляващата луна в съзвездието Лъв, подстригването на косата няма да добави проблеми. Единственото нещо е, че къдриците ще растат по-дълго, така че тези, които отглеждат косата си, трябва да помислят за коригиращи прически или подстригване на краищата на косата. Подхранващи маски на базата на естествени съставки също ще бъдат подходящи.

  снимка

  14, 15, 16 декември: Под влиянието на намаляващата луна в съзвездието Дева подстригването на косата си заслужава доказан майстор. Новата прическа ще промени образа към по-добро и прическата ще продължи дълго време. За тези, които искат да променят живота си, астролозите препоръчват къса коса.
  17, 18 декември: Луната във Везни продължава да старее и това време не е толкова добро за нова прическа. Астролозите препоръчват да подстригвате само краищата на косата, ако е необходимо. Радикална промяна в образа няма да бъде от полза и ще отслаби енергията, което няма да има най-добър ефект върху представянето и настроението.

  19, 20 декември: Добро време за подстригване ще бъдат дните, когато Луната е в съзвездието Скорпион. Новата прическа ще даде жизненост и добро настроение, а къдриците ще бъдат послушни и гладки.

  21, 22 декември: Последните дни преди Новолунието ще бъдат в съзвездието Стрелец. Подстригването в наши дни е страхотна предпазна мрежа за тези, които искат да завършат нещата навреме и да не се разсейват от второстепенни задачи. Бизнес прическите ще ви помогнат да съберете мислите си и да не пропуснете нищо важно.

  23, 24 декември: Луната ще прекара няколко дни в съзвездието Козирог, а на 23 декември ще има новолуние. Това време е неблагоприятно за промяна на образа, така че астролозите препоръчват да се погрижите за вашето благополучие. Къдриците ще изискват грижи, които можете да направите у дома и да направите укрепващи маски според народните рецепти.

  25, 26 декември: Изгревът на Луната във Водолей е чудесно време за експерименти. Къдриците ще растат бързо, което означава, че можете да направите необичайна прическа или да подстрижете косата си късо, без да навредите на косата си.

  27, 28, 29 декември: В навечерието на новогодишните празници, когато Луната ще бъде в съзвездието Риби, е време за красиви прически. Астролозите препоръчват да се запишете при любимия си майстор, за да въплътите ярки фантазии и да блеснете на срещата на новата 2023 година.

  30, 31 декември: Нарастващата Луна ще прекара последните дни на 2022 г. в съзвездието Овен. Това време е жалко за радикална промяна на имиджа, но можете спокойно да отрежете краищата на косата си или да прибегнете до ламиниране.

  Промяната на имиджа често помага за превключване на вниманието и повишаване на самочувствието. Подстригването на косата ще бъде чудесен начин да се отървете от проблеми и неприятности. Ако се вслушате в съветите на астролозите и се доверите на интуицията си.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ