5.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 5 декември 2022 г

  Всеки лунен ден ни дава нови шансове за успех. Днешният ден ще е изключително благоприятен, но не заради луната. За да спечелите късмет, опитайте се да следвате съветите на астролозите, свързани с текущата лунна фаза и позицията на Луната спрямо зодиакалните съзвездия.
  Астролозите препоръчват днес да се заемете с неща, които ви вдъхновяват и събуждат енергията у вас. За да презаредите късмета си и да не си създавате проблеми, опитайте се да завършите започнатото по-рано, защото идва Пълнолунието, до което остават няколко дни. Днес чудесен помощник ще ни бъде Нептун, който ще се освободи от ретроградността. Той ще донесе много приятни инциденти в живота ни.

  фаза на луната: започва 12 лунен ден. Днес активната Луна преминава в знака Телец. Елементът на Земята не се комбинира добре с мощната Луна, но споменатият по-горе Нептун ще помогне за изглаждане на острите ъгли. Това ще бъде чудесен ден за активност във всички сфери на живота.
  Магнитни бури на 5 декември: нивото на възбуждане на магнитосферата е минимално, така че нищо лошо не ни заплашва с вас.

  Какво ще донесе късмет днес

  • покупки;
  • ремонт;
  • спорт;
  • релаксация;
  • приключване на започнатите дела;
  • създаване.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • ревност;
  • прекомерни изисквания към себе си и към другите хора;
  • склонност към преяждане.

  Домакински дела според лунния календар

  Този ден, според астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru, е подходящ за домакинска работа, въпреки факта, че е понеделник. Можете да поддържате стаите в ред, да подреждате шкафовете и да миете чиниите след вечеря, но е по-добре да изчакате с общото почистване, ако нямате сили за това. Домакините пък спокойно могат да почистят, като обърнат внимание на коридора и особено на мястото при входната врата. За да може енергията да циркулира свободно и негативът да не се задържа в апартамента и бързо да го напусне, е важно да поставите нещата в ред в тази зона на първо място.
  Дрехи и късметчета за този понеделник

  По време на нарастваща Луна в Телец най-успешният избор са дрехи в тъмни цветове. Чисто черното не е задължително, особено ако не ви харесва. Можете да заложите на бежово, светло сиво и тъмно кафяво. Такива нюанси малко ще успокоят входящата енергия на активната Луна.

  От камъните-талисмани днес е полезно да се даде предпочитание на тези, които хармонизират съзнанието. Нептун и Луната ще бъдат в конфликт, така че вземете със себе си аметист, яспис или лунен камък. От бижутата подобен ефект ще имат платинените изделия.
  Финанси и работа в 12 лунен ден

  Астролозите съветват да не се вслушвате в клюки и слухове, защото по този начин цялата енергия може да бъде пропиляна. На работното място се опитайте да не злоупотребявате с лични въпроси. Това е чудесен ден за повишена активност и опити за решаване на проблеми, натрупани от дълъг период от време. Производителността ще се увеличи.

  снимка

  Финанси днес ще е добре да инвестирате в перспективни проекти. Разходите също са благоприятни: Нептун ще ви помогне да купите това, от което се нуждаете, и да похарчите точно толкова пари, колкото са ви необходими, без да плащате повече. Опитайте се да не пестите от нещата, от които наистина се нуждаете. Обувки и дрехи, закупени днес, ще издържат дълго време.
  Любов и общуване 5 декември

  В любовната сфера днес Луната и Нептун ще ни помогнат да намерим отговори на твърде трудни въпроси и да вземем решение за бъдещи планове. Много ще стане ясно и разбираемо. Слушайте вътрешния си глас и не се страхувайте да вземате важни решения. Много от нас ще могат да развържат така наречените кармични възли.

  Съвместното свободно време трябва да се планира, като се ръководи от биоритмите и чертите на характера на втората половина. Интровертите не трябва да прекрачват себе си и да се съгласяват на шумни събирания с приятели или колеги. Екстровертите, напротив, не трябва да скучаят у дома: пестенето на енергия за тях ще доведе до енергийни проблеми.

  Настроение и здраве според лунния календар

  Този лунен ден е подходящ за всякакъв вид физическа активност: силови упражнения или упражнения за издръжливост, кардио тренировки. Особено полезни ще са дихателните упражнения и йогата. Енергията трябва да бъде насочена в правилната посока, за да не разберете в края на деня, че силите са били пропилени напразно.

  Можете да започнете диета или да преминете към здравословна диета. Не се препоръчва злоупотребата с голямо количество сладкиши. Един скромен десерт на обяд ще ви ободри. Що се отнася до силните напитки, днес е по-добре да не злоупотребявате.

  Това е добър ден за четене на конспирации на растящата луна. Не се страхувайте да помолите Вселената и Бог днес за това, което толкова искате да видите в живота си: любов, пари, здраве, спокойствие и т.н. Приятен ден.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ