5.6 C
София
петък, март 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 4 декември 2022 г

  Луната постоянно променя позицията си и преминава в различни съзвездия. Астролозите ще ви разкажат за настроението на нощното светило тази неделя. Техните препоръки ще ви дадат увереност и ще ви предпазят от грешки.
  Неделя обещава да бъде силна в енергийно отношение, но тази енергия ще бъде не само положителна, но и опасна. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да насочите силите си в мирна посока, за да избегнете промени в настроението и да не провокирате конфликти поради невъзможността да изразходвате правилно енергията си.

  Фаза на луната: 11 лунен ден ще премине под егидата на нарастващата луна в съзвездието Овен. На 4 декември идва един от най-енергичните дни, който е важно да прекарате в добро настроение и да не стоите без работа. Всяка планирана работа ще бъде аргументирана, а стриктното спазване на плана ще ви предпази от досадни грешки.
  Магнитни бури на 4 декември: днес не се очакват магнитни бури. Магнитосферата на Земята е в покой.

  Какво ще донесе късмет днес

  • физическа дейност;
  • изпълнение на планираните задачи;
  • свободно време;
  • пътуване;
  • процедури за грижа;
  • изхвърляне на боклуци;
  • позитивна комуникация.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • агресивно поведение;
  • отказ от лоши навици;
  • спорове;
  • рязка промяна на плановете;
  • личен интерес.

  Домакински дела според лунния календар

  Неделята не е предназначена за тежка работа, но Луната в Овен днес насърчава активната домакинска работа. Това може да бъде пренареждане на мебели, завършване на ремонт, декориране на стаята за предстоящите празници, както и подреждане на нещата, за да освободите място и да се отървете от всичко ненужно. В свободното си време астролозите препоръчват разходки и активен отдих: каране на ски или кънки, посещение на басейн или фитнес зала за тренировки.
  Късметчета и талисмани за тази неделя

  Днес можете спокойно да изберете ярки изображения, които подчертават оригиналността на индивида. Това могат да бъдат смели комбинации от черно и червено, жълто и зелено, но не трябва да злоупотребявате с цветовете. Сдържаните монохромни тоалети също ще бъдат подходящи, благодарение на които ще бъде по-лесно да се съсредоточите върху работата и да не пропуснете нищо важно. Декорациите на този ден са злато и платина, а кехлибарът, карнеолът и рубинът ще действат като талисмани.

  Финанси и работа в 11 лунен ден

  В неделя астролозите препоръчват да се съсредоточите върху приключване на текущите дела и да не променяте плановете си, за да не пропуснете нещо важно и да не стигнете до застой. Енергията на този ден не е благоприятна за сделки и провеждане на срещи, така че е най-добре да вършите позната работа или да отделите време за творчество. Планираните разходи няма да навредят, но е по-добре да откажете спонтанни покупки, за да не станете жертви на измамници.
  Любов и общуване 4 декември

  Луната в Овен е благоприятна за комуникация, но в същото време се увеличава рискът от конфликти поради недоразумения. Астролозите препоръчват да бъдете чувствителни към молбите на близки и да заобикаляте онези хора, които са агресивни. Най-добре е днес да намерите компромисни решения, които да отчитат нуждите на партньорите. Що се отнася до търсенето на любов, днес има всички шансове да срещнете сродна душа.

  Настроение и здраве според лунния календар

  Този лунен ден трябва да бъде прекаран активно, така че излишната енергия да не предизвиква кавги и лошо настроение. Както външните алеи, така и водните процедури са добре дошли, както и грижата за себе си. Посещение на СПА център, домашно приготвени подхранващи маски, масаж – всичко това ще бъде чудесен завършек на седмицата. Подобряването на настроението ще бъде по-лесно благодарение на творчеството: арт терапията ще облекчи стреса и натрупаната умора.

  Можете да привлечете късмет във всеки ден от седмицата и за да завършите декември с положителна нотка, е важно да вярвате в себе си и да разпределите силите си правилно. Умението да управлявате енергията си ще ви спаси от много неприятности.
  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ