22.3 C
София
четвъртък, юли 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 3 март 2023 г

  Днес е първият петък на пролетта, така че това е време, когато много от нас ще намерят добро настроение. Астролозите разказаха какъв ще бъде приносът на Луната в този процес. Опитайте се да следвате простите препоръки на експертите, за да направите този ден по-добър.
  Днес е първият ден от силата на март, защото календарът има огледална дата. На 3 март светът се управлява от числото 3, което означава, че днес важен аспект на щастието и успеха ще бъде духовното развитие, придобиването на знания. Много от нас ще могат да се настроят към успех и стабилност. Това е много добра новина, защото Луната трети пореден ден е в слаба позиция.

  фаза на луната: 11 лунен ден отново ще бъде управляван от Рак. Нарастващата Луна продължава да набира сила, но силата на елемента Вода ще бъде минимална. Ако не беше огледалната дата, щеше да ни очаква много мързелив и негативен ден, но съдбата реши друго.
  Магнитни бури 3 март: Днес е пореден ден, в който геомагнитното поле на Земята ще бъде напълно спокойно.

  Какво ще донесе късмет днес

  • самоконтрол;
  • търсенето на истината;
  • духовно развитие;
  • доброта и помощ към близките.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • пасивност;
  • изгубено време;
  • несигурност;
  • страх.

  Домакински дела според лунния календар

  Категорично е забранено да прекарвате този ден извън дома. Вечерта е препоръчително да се приберете направо след работа, за да се насладите на спокойствието. Можете да прекарвате време в гледане на телевизия, превъртане през емисия новини, гледане на филм или четене. Енергията на Луната ще бъде настроена срещу дълъг престой извън родните стени, подобно на числото Три. Днес просто трябва да положите усилия и да научите нещо ново. Направете нещо, за да повишите интелектуалното си ниво. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru отбелязват, че това ще помогне да спечелите късмет в бъдеще.
  Дрехи и талисмани за късмет за този петък

  Днес е много духовно време, така че лунният календар препоръчва да се обърне внимание на нюанси на алено, лилаво, синьо и черно. Енергията на тези цветове ще ви предпази от разочарование. Що се отнася до стила, по-добре е да се даде предпочитание на неща, които са обикновени, практични, удобни – изработени от естествени материали.

  В ден като този бижутата от платина и мелхиор ще бъдат полезни. От минералите е по-добре да се даде предпочитание на тези, които помагат за духовното развитие: александрит, лапис лазули, тюркоаз, топаз. Диамантът ще хармонизира и съзнанието.
  Настроение и здраве 3 март

  Трябва да бъдете много внимателни, за да не нанесете психологическа травма на други хора. Числото 3 няма да ви прости това. Всяка ваша дума, изречена на емоции, може да бъде използвана срещу вас. Астролозите съветват да подхождате деликатно към критиката и да не изразявате мнението си за действията на някой, който не ви е питал за това.

  снимка

  На 11-ия лунен ден трябва да започнете цикъл на лечение, да подготвите нова уелнес програма за себе си. Това е добър ден за изучаване на психологически проблеми. Страхът, завистта, безпокойството, безпокойството днес най-лесно се неутрализират, като се заменят с положителни емоции. Борбата с всичко това ще помогне да се заобиколи отрицанието на Луната.
  Финанси и работа в 11 лунен ден

  Днес е времето, когато балансът между духовния и материалния свят се измества в първата посока. Според лунния календар днес ще е възможно да намерите ново вдъхновение. Най-щастливите хора от творчески професии и бизнесмени. Луната в Рак е отрицателна, но Тройката насърчава свободата, вътрешната сила и абстрактното мислене.

  Днес мнозина ще могат да срещнат човек, който спокойно може да се нарече авторитет. Неговото мнение и съвети ще ви помогнат да намерите решения на важни проблеми. Също така не забравяйте, че в тези лунни дни милосърдието, отзивчивостта, честността и добротата са на първо място. Всичко, което дарите днес, ще ви бъде върнато двойно по-късно.

  Любов и общуване според лунния календар

  Този ден според специалистите е подходящо време за женитба, предложения за брак, изявления в любов. Вярно е, че всяка важна стъпка трябва да се предприема уверено. Ако не сте сигурни в решението си или правите нещо по предложение на родителите си, това няма да донесе успех.

  Лунният календар съветва семейните хора да бъдат малко по-мили и дружелюбни към сродната си душа и децата си. Не се страхувайте да бъдете честни с партньора си. Отношенията, изградени върху духовна хармония, ще станат по-силни.

  В този благоприятен ден не трябва да тръгвате на дълъг път и да променяте обстановката, да се занимавате с екстремни спортове. Ако трябва да отидете някъде – да речем, по работа, тогава препоръчваме да използвате амулети за пътници. С тях проблемите ще ви заобиколят.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ