15.9 C
София
събота, юни 3, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 1 декември 2022 г

  Лунната енергия е променлива. Всеки ден нощното светило се държи различно. Астролозите разказаха какъв ще бъде първият зимен ден и как днес можете да намерите начин да станете по-щастливи.
  Ще стане по-лесно да постигате успехи във всички сфери на живота, защото този четвъртък ще бъде белязан от силен аспект – опозицията на Марс и Венера. Този ден обещава да бъде много продуктивен, светъл, приятен, въпреки факта, че Луната, за съжаление, не е в най-добрата позиция.

  фаза на луната: Луната продължава да расте, но днес значително увеличение на нейната енергия няма да намери достатъчен изход, тъй като нощното светило ще бъде в Риби за втори ден. Елементът Вода в този 8-ми лунен ден ще ни дърпа надолу, но Венера и Марс няма да позволят да се появи униние. Обмислете препоръките на астролозите, така че този ден да носи само положителни емоции.
  Магнитни бури на 1 декември: днес не се очакват магнитни бури.

  Какво ще донесе късмет днес

  • интуиция;
  • взаимопомощ;
  • искреност;
  • любезност;
  • духовно търсене.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • интроспекция;
  • егоизъм;
  • алчност.

  Домакински дела според лунния календар

  Луната продължава да расте, дарявайки пространството с допълнителни енергийни импулси. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да се използва положителното влияние на Луната за решаване на домакински задължения, но само прости. Например, общо почистване или преместване днес определено не си струва. Също така неподходящ за този ден е ремонтът и пренареждането на мебелите. Въпреки това, Марс и Венера могат да ви помогнат с това, ако някой от горните въпроси е спешен. Астролозите препоръчват правилното разпределяне на силите.
  Дрехи и късметчета за този четвъртък

  Добре подбраният гардероб ще ви помогне да поддържате положително отношение и жажда за активност. Нещата от ярки цветове са идеални за този ден, топлят в хладен зимен ден и ви позволяват да се откроите. Опозицията на Марс и Венера ще отвори всички врати за любителите на ярките цветове.

  От талисманите е по-добре да се даде предпочитание на камъни от елементите на огъня и въздуха, което ще помогне да се елиминира едва забележимият негатив на Луната. Те включват: карнеол, аметист, пирит, кехлибар, нар. От бижута можете да дадете предпочитание на продукти от всеки метал.
  Настроение и здраве 1 декември

  Днес нищо не представлява заплаха за здравето. Чувствителните към времето хора може да не се тревожат за състоянието си. Като цяло денят ще бъде успешен и позитивен, така че не можете да се страхувате от промени в настроението и сериозни конфликти. Няма да е спокойно, но определено динамиката на този четвъртък ще ни е от полза.

  снимка

  Днес е полезно да се занимавате със спорт, творчество, физическа и интелектуална дейност. В случай на проблеми четири прости практики ще ви помогнат да се ободрите. Споделяйте позитивизъм с други хора. Правете добри дела.
  Финанси и работа в 8 лунен ден

  На този ден можете спокойно да кандидатствате в държавни агенции, да подписвате документи. Денят ще бъде успешен както за колективна, така и за самостоятелна работа по нови и вече започнати проекти. По въпроси, пряко свързани с финансите, ще имате нужда от интуиция, за да избегнете проблеми.

  Също така днес можете да потърсите помощ от личен опит и мъдрост, които ще ви подскажат как да решавате проблемите. Непланираните покупки ще изискват максимална бдителност. Ако според вашия план днес сте имали пътуване до магазина и сте избрали място, където искате да купите стоки, не се колебайте да действате.

  Любов и общуване според лунния календар

  Опитайте се да помагате на хората, без да изисквате същото от тях. Ще можете да направите силно впечатление на другите и да спечелите доверието на онези, които преди това не са искали да общуват с вас. Искреността също ще бъде важна днес. Ако някой иска да ви помогне, тогава не пестете мили думи на благодарност.

  В любовта идва период, в който можете да възстановите прекъсната връзка, но е препоръчително това да става бавно. В такива дни вашите дела и действия, а не разговори, ще бъдат индикатор за вашите намерения за другите. Пътят към хармонията в любовта и приятелството ще лежи през изчистването на обидата и гнева.

  Следването на петте основни закона на Вселената ще ви помогне да станете по-щастливи в такъв благоприятен ден. Правилата на Вселената са еднакви за всички и винаги. Този четвъртък е най-добрият ден да разберете в каква посока да продължите пътуването си.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ