17.3 C
София
неделя, юли 7, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Луиза Григорова показа сестра си, която е абитуриентка СНИМКА

  Актрисата Луиза Григорова изпита отново какво е чувството да бъдеш абитуриентка. Този път съпреживя това чувство с по-малката си сестра, която беше абитуриентка преди броени дни. 
  Става въпрос за Кристи – по-малката сестра на актрисата Луиза Григорова. Популярното лице от театралната сцена и от екрана изпрати Кристи на един от най-важните балове в живота на всяко момиче  – абитуриентския. 
  „На добър час на моята мила сестричка, която вече е една млада красива дама! Дерзай, момиче! Ти го можеш! Обичам те!“, споделя вълненията си в мрежата екранната д-р Добрева от сериала „Откраднат живот“. „Най-прекрасната абитуриентка си“, гвали я Луиза.

  Както и преди броени дни, когато благотворително се включи като посланик в спортно събитие, подкрепящо хората с увреждания, така и роклята на сестра й да е от наш дизайнер са част от каузите на Григорова.
  Талантливата актриса се похвали с уникална празнична украса по повод тържеството, на които са били поканени всички семейни приятели, които пожелали на Кристи късмет в живота./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ