26.8 C
София
петък, юли 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Камелия стреля с автомат, оцеляла като по чудо при… ВИДЕО

  Фолк звездата Камелия направи шокиращо признание по време на концерта си в Годеч и цялата публика се хвана за главата. Оказа се, че блондинката е била на военно обучение в техния град преди много години и стресна всички с история, която се е запаметила в главата й. 
  Никога досега не сме знаели, че Камелия може да стреля с автомат и че е толкова добра, че е била отличена дори с награда за перфектната си стрелба. Но тя издаде и случка, в която е оцеляла като по чудо. 

   
  „Учиха ни да стреляме с автомат и за добър стрелец ми подариха албум. Спомените са ми много ценни, защото наистина тук имам готини преживявания. Бяхме облечени във военни облекла. Една сутрин ни събудиха в 5 часа сутринта и трябваше с пълно бойно сражение, едвам дишах с този противогаз и едва оцелях. Всичко това се случи тук в Годеч“, разказа тя пред препълнения с хора площад. 
  „Колежките й да си имат едно наум, защото ако започне да стреля, няма да има пропуснати“, шегуват се в мрежата нейни фенове.

  Камелия е демонстрирала уменията си с автомата при снимките на клипа „Минута живот“, но към днешна дата оръжията са зад гърба й. Отскоро тя се радва на бебе, за което се твърди, че е от сурогатна майка. Факт е, че най-накрая й се сбъдна желанието да бъде майка и всичко друго е без значение./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ