23.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ивана отговори на упреците: Нищо не може да бъде както е било! ВИДЕО

  Ивана може по-рядко да казва публично мнението си по разни въпроси, но когато го прави, е запомнящо. Фолкзвездата, която е свикнала с мощната армия от фенове, която я следва навсякъде, изригна с култови коментари за онова, което се случва напоследък.
  Певицата на народа, както от години наричат Ивана, представи през тази година две по-различни песни от тези, които обичайно почитателите й са свикнали да чуват от нея. И очаквано се появиха и някои коментари, които очевидно са подразнили изпълнителката. Мнозина категорично заявиха, че си искат старата Ивана и новия й стил не им допада толкова.

  Изпълнтелката на „Ах, банана“ скочи остро срещу Ивана, нанесе й жестока обида ВИДЕО
  „Естествено, че има много самоирония, обаче хората не го разбраха или не го усетиха. Аз умея да се шегувам много със себе си и това е много правилно. Чета непрекъснато: „Искаме си старата Галена“, „Искаме си старата Преслава“, „Искаме си старата Ивана“… Искаме си всичко старо, само че времето върви и с годините, не само в музиката, нещата се променят. Нищо не може да бъде както е било“, заяви Ивана в скорошно тв интервю.
  Ивана призна всичко при шеф Виктор Ангелов, като нова е! СНИМКИ

  „Онези песни са направи в един период, в който е трябвало да изпея точно  тези песни, точно аз, да стигна до хората. Това са песните, които продължават да бъдат моята визитна картичка. Аз никога няма да се откажа от „Ало, мамо“, „За какво са ми всичките тези пари“. Аз няма да се откажа да пея песните, които са принципа и морала ми. Първата песен, с която станах популярна, беше „100 патрона“, добави още Ивана пред Цитиридис, където бе заедно със Стояна.
  По повод новите си песни, предизвикали вълна от реакции в мрежата хитовата изпълнителка сподели: „Тези две парчета, които направих в началото на януари – „Този цирк“, и сега – „Жена за милиони“, за първи път оставих на екипа, който сформирахме и на младите хора да си развият фантазиите, и аз бях абсолютно послушна. Ще облечеш тази визия и ще изглеждаш по този начин“!

  Ивана повдигна завесата навръх РД: И аз съм човек… СНИМКИ

  Фолкзвездата не крие, че този нов подход при работата й допада много повече, тъй като преди това сама се е грижила за всичко и всеки проблем е рефлектирал върху нея.
  „На мен ми харесва да отида на снимки и да не треперя дали всичко ще е наред. В един момент си казвам, че това е чудесно. Хареса ми да бъда само певицата, след което да се прибера спокойно. За мен продуктът е приключил и почвам да мисля за следващия“./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ