17.4 C
София
сряда, април 17, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ивана дере кожи, иска 10 бона за…

  Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата на нова продукция е вдигнала хонорара си до Космоса. Ресторантьори вече вдигат ръце от наглостта и алчността на певиците от лекия жанр, които вдигат хонорарите си всеки месец. 
  В края на 2022г. голяма част от представителите на фолк бранша вдигнаха тарифите си. Това се случи преди всичко при актуалните имена, но явно и Ивана се взе за такова щом закова един от най-високите хонорари в бранша. 

  Хора от ресторантьорския бизнес шушукат, че Ивана вече иска 10 бона за участие. Нейната прогмата е малко по-дълга от тази на останалите колежки и е с продължителност два часа и половина. В сумата са включени и хонорара на бозукарката й Стояна, клавириста Румен и още един певец, който пътува със звездата на фолка.
  Срещу 10 бона хонорар глас извиват още Галена, Преслава и Емануела. Меди и Софи Маринова пък са се оценили на 8 хилядарки. Собственици на заведения са категорични, че тези суми нямат избиване, за момента ги канят за имидж, но в най-скоро време и това ще омръзне на хората и ще прекратят това да викат гост-изпълнител. Вместо това искат да направят сметките в заведението по-достъпни за клиенти, с което да компенсират липсата на звезден изпълнител. 
  „Този балон трябва да се спука все някога. Ние сме България, какви са тези суми, които обявяват. Алчни хора, които не познават парите, не знаят с какви средства преживява българина“, гневи се собственик на кръчма./show.24-chasa.eu

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ