-2.2 C
София
неделя, ноември 26, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ирен Кривошиева се отврати и призна пред всички: Не издържах, напуснах…

  Ирен Кривошиева не издържа и напусна една от скорошните театрални постановки, на които е присъствала. Актрисата, която никога не се е крила от мнението или позицията си по даден въпрос, не направи изключение и сега, а последователите й в социалните мрежи приех с възторг признанието.
  „Напуснах постановката „Хага“ в Народния театър. „Политиката е мръсна работа“ и няма място в театъра. Не съм русофоб, нито русофил но като актриса зная едно: Не бива да се подиграваме с класици като Пушкин и Чехов с неговата „Вишнева градина“. Така започва поста във фейсбук на Ирен Кривошиева, която, оказа се, съвсем не е единствената, която се е отвратила от старта на театралния сезон.

  Ирен Кривошиева пред БЛИЦ: Пазя болката за мен, хората трябва да се радват!
  Актьорът дори да мрази на сцената го прави с любов, а театъра възпитава добродетели. Душата ме заболя, когато гледах как се употребява изкуството за политически цели.“, гласи поста на Кривошиева в социалните мрежи.
  Очевидно реакциите оттук нататък ще са доста взривоопасни, особено след като случилото се в театъра става обществено достояние след появата си в социалните мрежи./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ