2.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  „Голямото преследване“ се завръща с нов преследвач! СНИМКИ

  Новият сезон на хитовото шоу в ефира на Нова телевизия „Голямото преследване“ вече чука на вратата, а някои от изненадите в него вече са ясни. На 6 февруари от 18:00 ч. емблематичният тв водещ Ники Кънчев ще отправи новите предизвикателства към участниците.
  Срещу тях отново ще се изправи А отборът на знанието със специално ново попълнение – тайнствен преследвач, който зрителите вече са виждали в първия сезон на шоуто, но в ролята му на участник.

  Миглена Драганова или Дама Пика от „Голямото преследване“ пред БЛИЦ: Отворена съм за всевъзможни предизвикателства!
  „Щастлив съм, че „Голямото преследване“ спечели сърцата и умовете на нашите зрители. Във втория сезон разширяваме кръга на дамското присъствие с новия преследвач – Белла Донна. Това е момиче, което стартира в първия сезон като участник, направи ни силно впечатление и вече е част от отбора на преследвачите. Искаме зрителите да се забавляват“, сподели водещият Ники Кънчев в интервю пред репортера Дилян Калчев за „Здравей, България“.

  Мартин Иванов или Черният рицар от „Голямото преследване“: Знанията за мен са култ!
  Останалите членове на елитния отбор от най-знаещите хора в България се завръщат с обновена стилна визия, но със същите безспорни знания. Миглена Драганова (Дама Пика), Любомир Братоев (Мъдрецът), Пламен Младенов (Професорът) и Мартин Иванов (Черният рицар). Всеки от тях разполага с широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения. Ще успеят ли участниците да ги надхитрят, предстои да разберем в новите епизоди на телевизионната игра.  

  Пламен Младенов или Професорът от „Голямото преследване“: И в живота планирам ходове напред!  Любомир Братоев или Мъдрецът от „Голямото преследване“: Призван съм да помагам на хората!

  Вторият сезон на Голямото преследване гарантирано ще донесе много положително настроение за зрителите, които ще станат свидетели на неподправената емоция на участниците и запомнящи се битки срещу петимата преследвачи. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена, а броят на въпросите в едно предаване може да достигне до 210./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ