17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Голямо докарване! Антония Батинкова се направи на интересна по темата за развода си

  Информацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред раздяла, се върти в публичното пространство от дни наред, а причината за тези слухове е напълно обяснима. Свикналата с прекомерно внимание от публиката Антония, изведнъж спря да качва лични снимки в профила си, както правеше редовно до този момент. Тя не публикува и кадър от рождения си ден, който бе на 13 май. Явно се прави на интересна, за да се шуми около нея, заподозряха я потребители.
  От сайта Блиц потърсили обяснение за съмнителното поведение на миската и ето какъв е нейният отговор:

  „За първи път журналист ми се обажда лично, за да ме попита дали нещо е вярно, вместо да пише разказ по без картинка, защото в случая и такава няма. Благодаря много, това доказва, че има и качествена журналистика. С Ивайло бяхме в чужбина заедно с цялото семейство, за да отпразнуваме рождения ми ден. Тъкмо се прибираме. Чувстваме се прекрасно заедно – и в личен, и в професионален план нещата ни вървят повече от чудесно.
  Ние работим заедно, по 24 часа сме заедно, така че дори и физически това, което се пише, не е възможно. Освен това Ивайло е човекът, на когото вярвам от цялото си сърце, така че подобни писания са, меко казано, нелепи.

  Просто реших да огранича качването на лични снимки в социалните мрежи заради голямата завист и злоба, които се изсипват върху мен и моето семейство. Явно щастието ни дразни много хора, което доказва, че съм взела правилно решение да не го показвам, тъй като е трън в очите им дори сега“.
  Папарак
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ