2.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Годините на Лили Иванова пак под прицел! Тази година примата навършва…

  Темата за годините на Лили Иванова за някои е като „добър ден“ и въпреки това истинските фенове на примата на родната популярна музика изобщо не се вълнуват от рождената дата на любимката си.
  В публичното пространство продължават да се въртят всевъзможни версии за годините на певицата, която официално е родена на 24 април 1939. На какво ще вярвате, е изцяло ваш избор.

  Лили Иванова със специален подарък от Румен Радев на Коледа СНИМКИ
  „Хотарена“ твърди, че в писмо на читател се твърди, че Лили Иванова е родена през 1934 година и реално упорито крие истинското си ЕГН. Но дори и така, тя си остава недостижима, добавяме ние, отправяйки поглед към творческото й дълголетие, което става все по-внушително.
  Случи се! Лили Иванова скочи в обятията на Камен Донев и призна, че… СНИМКИ

  Писмото на въпросния читател пък, без редакторска намеса, гласи следното:
  „Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Има завършена гимназия – 12 клас т. е. тогава е на 19 години. Нейната дата на раждане е вписана в ученическите дневници и дипломата за завършен 12 клас. Истината е ,че реалната, истинската дата на раждане е април, а годината 1934 година. Това съобщава шефката на Концертна Дирекция  Лидия Станчева, която е и нейна кума. Затова една жена на 88 години /Лили Иванова е на 88 г. навършени, а през април 2023г. ще стане на 89 г./,изглежда така. Много артистки, певици (Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова), си намалиха годините.“

  Както вече казахме, на какво ще гласувате доверие, е изцяло ваше решение. На колкото и години да е примата Лили Иванова, тя продължава да няма аналог у нас, и възхищението, което буди, е все така ненадминато./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ