1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Галин си показа питона и всички онемяха СНИМКИ 18+

  Фолк звездата Галин за пореден път прикова всички погледи към себе си и накара жените да се изпотят от вида му. Галин си показа питона и успя да втрещи жените.
  Младият добричлия е сред най-желаните ергени у нас и често се снима гол до кръста, за да демонстрира перфектното си телосложение, което е плод на много усилен труд във фитнес залата и стриктен хранителен режим. Но очакваха ли фенките му да го видят по…питон. 
  Изпълнителят на „Обратно броене“ пусна нова фотосесия, на която компания му прави змия. Белият питон се е увил около тялото му, а Галин видимо няма никакъв страх от студенокръвното влечуго. 

  „От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед. И двете могат да бъдат полезни, ако не се прекалява с тях“, е написал той под новите си снимки с влечугото, като отново е захвърлил дрехите и радва около с невероятна преса на корема. 
  Колежката му Диона се пошегува, че това са й любимите снимки с него, смятайки себе си за змия. Десита и Симона от неговия лейбъл също не скриха възхитата си от иновативните кадри и пуснаха по няколко сърчица в коментар./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ