4.6 C
София
петък, февруари 23, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Галена и Азис втрещиха с костюми за Хелоуин, но в мрежата ги нападнаха брутално СНИМКИ

  Фолк звездите Галена и Азис решиха да се маскират за Хелоуин и събраха всички погледи с оригиналните си превъплъщения. Галена заложи на дяволска визия, която наподобява героинята на Анджелина Джоли – Злодеида от филма „Господарка на злото“. 
  Азис също впечатли с бляскав костюм, а феновете подозират, че му е подарък точно от Галена, с която наскоро пуснаха тоталния хит „По-по-по“. 
  Галена от край време залага на демонични визии, но феновете и този път я попариха, че е заложила повече на порнографията, отколкото на превъплъщението на герой. 

  Най-странното е, че Галена не е ползвала визията за поява на участие въпросната вечер, а е заснела предварително специална фотосесия. Докато Азис си призна, че отива на купон с приятели, където няма да пее, а за първи път ще се забавлява. 
  Този празник не е добре приет от голяма част от хората в България и маскираните изпълнители си навлякоха гнева на един или двама фена. Най-нападана е Галена, която трудно би изчела всички негативни коментари в мрежата.
  „Вместо да се правят всички певци, инфлуесъри и т.н. на идиоти да са съпричастни в подкрепа на децата, които убиват във войните“, съскат в мрежата недоволни фенове, които не приемат за нормално да се отделя такова внимание на този ден./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ