16.8 C
София
петък, май 17, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фики Стораро изгуби хиляди след хакерска атака СНИМКИ

  Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си период, поне що се отнася до социалните мрежи, където иначе е достатъчно активен, особено в последно време. 
  Наскоро обаче, синът на легендата Тони Стораро е станал жертва на доста нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа просто изчезна.

  И Фики Стораро легна под ножа! Вече е с нов нос и вежди СНИМКА
  Всичко се случва преди броени дни, след 17 февруари, когато хитовият изпълнител и семейството му празнуват рождения ден на сина му Тони. И докато се забавлява и се радва на споделените моменти в специално наетия детски център, където са присъствали само най-близките, изпълнителят дори не заподозрял какво му готвят.
  Малко по-късно се случва и въпросната хакерска атака, след която страницата на Фики Стораро в Инстаграм не е активна, само че не става ясно дали е спряна временно или е изтрита окончателно. Засега певецът не е коментирал ситуацията, а последната му публикация в мрежата е от рождения ден на сина му Тони.

  Фики Стораро проговори за обвиненията в кражба ВИДЕО
  Феновете на звездата са притеснени дали този път той ще успее да се справи с профлема, за да могат да продължат да следят всичко, което се случва в живота му от постовете и сторитата, които той често качва. Хитмейкърът наскоро сподели, че тази година му предстоят много нови музикални проекти./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ