25.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фенките му ахнаха: Галин се съблече гол, показа си… СНИМКА 18+

  Любимият фолк изпълнител на тийнейджърите Галин определено е влязъл в топ форма за лятото. На стори я Инстаграм той показа завиден релеф на корема, като целта му е да въздейства на други момчета да последват примера му и да започнат да тренират и да се хранят правилно. 
  Но по-голямо внимание на плочките на корема му обърнаха момичетата, които изпаднаха в екстаз от голата плът на любимеца си. 

  Галин се съблече гол до кръста и демонстрира какво е постигнал в залата. Той е сред звездите, които са редовни във фитнес залата и резултатите са на лице. Освен това, той много внимава с какво се храни, тъй като е наясно, че това е по-голямата част от успеха. 
  Изпълнителят на „Момче без сърце“ не крие, че често получава упреци от майки, които твърдят, че развращава децата им. Но той е категоричен, че е положил големи усилия, за да изглежда така и може да си позволи да покаже на света резултата. Би бил щастлив, ако повлияе на поне няколко момчета, които да поискат да изглеждат така и отидат да тренират.
  Той е сочен като един от секссимволите на новото време и много добре осъзнава, че част от успеха му в музиката се дължи именно на визията и прави всичко възможно да изгледа добре, за да може да задържи фенската си маса, която е предимно от момичета./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ