2.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фениксът като символ на деня символизира преход към ново ниво
  Луната е в знак Телец от 01:44ч на 28 януари до 10:36ч на 30 януари

  Луната внася някаква умиротвореност в живота. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Сега се отдава по-голямо значение на материалните интереси и предпочитания.
  Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Не се препоръчва хирургични намеси изобщо. Това не важи за спешните и животоспасяващи случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

  Лунен календар: 7 лунен ден продължава до 11:20 ч на 28 януари
  Следва 8 лунен ден от 11:20ч на 28 януари до 11:45ч на 29 януари

  С осмият лунен ден започва втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на промените, вътрешната трансформация. Символът на деня е Феникс, изгарящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизиращ прехода към ново ниво. Промените в човека настъпват на биохимично ниво, на ниво клетки и тъкани. Тялото е наситено с енергия.
  Като цяло денят е много активен и може да ви поднесе изненади и неочаквани събития. Днес Висшите сили дават на човек, ако заслужава „втори шанс“. Осмият лунен ден дава възможност на всеки да започне „от нулата“.

  Препоръчва се да запалите свещ, да съзерцавате огъня. Хубаво е сами или някой близък човек да прекара запалена свещ покрай чакрите ви и по тялото отгоре надолу.

  Добре е да анализирате миналото си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на миналото и си позволите да започнете да живеете по различен начин, тогава ви очакват сериозни промени към по-добро.
  Денят е успешен за работа в екип. Благоприятно време, за да търсите нови партньори и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за интервюта. Можете спокойно да започнете нови неща, да очертаете нови планове, да правите ремонт у дома, да отидете на екскурзия, да се преместите в друг дом, да смените работата си. Но не забравяйте: за да внесете в живота нови цветове, ново преживяване и впечатления, трябва да промените нещо вътре в себе си.

  Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „под атака“ – препоръчително е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за днес би била плодове, зеленчуци, зърнени храни.

  В този ден трябва да поискате прошка (реално или мислено) и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или да сте в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

  Покупки – Подходящо е само за купуване на антики или употребявани неща. Всички други покупки няма да донесат радост, а напротив, ще доведат до куп различни дребни проблеми.

  Най-добре е да се избягват интимни отношения и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники.

  източник: novini.bg

  Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

  Благодарим Ви! 

  Последвайте ни във Facebook


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ