17 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Езотерикът Куртев бие тревога за голям ад до края на месеца

  През 2022 г. ретроградният период на Марс обхваща 30 октомври 2022 г. до 12 януари 2023 година и ще продължи да се движи през Близнаци до 26 март 2023 г., прекарвайки необичайно дълъг период от време в този ъгъл на зодиака.
  Изглежда, че Вселената ни настройва да работим с Марс в енергията на Близнаци.

  Древните астролози изобразяват Марс като Бог на войната, безстрашен войник, който ще язди през града на колесницата, теглена от два коня на име Фобос (Страх) и Деминия (Ужас).В библейски план има едно скрито послание, каквото и да означава това за червената планета: „и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя.“ –  Откровение 6 глава, 4 стих.
  Така че родните и световните лидери да бъдат много смирени в периода 24 октомври 2022г. – 3 март 2023 година!

  Марс става ретрограден на всеки две години за период от 80 дни. Червената планета е символ на волята и физическата сила. Това показва трудности при задържането или канализирането на енергията, когато тя върви ретроградно.
  Следователно всеки от зодиакалните знаци може да има тенденция да върви в грешна посока или да напредва по-бавно. Тъй като Марс контролира действието, агресията и желанието, неговият ретрограден период може да накара всеки да се чувства разочарован и да се носи по течението. 

  Точно както при ретрограден Меркурий, за да предприемете гигантски скокове по време на ретрограден Марс или да продължите напред към нещо ново вероятно ще доведе до злополуки, грешни стъпки, също така може да доведе до сериозни сблъсъци.
  Когато Марс навлезе в ретроградност, активите му често са задържани, което означава, че идеята за импулсивност и спонтанност се забавя. Ефектите от движението парадоксално изискват повече време, за да се материализират и установят. През този период може да възникне мудност или препятствия  и в резултат на това може да се появи обезсърчение или необичайно напрежение на умора.

  Най-добре е да се възползвате от периода на ретрограден Марс, за да забавите темпото и да обмислите желанията в живота си. Използвайте това време, за да преосмислите начина си на действие и да анализирате събитията, които ви ядосват и разстройват. Намерете прости начини да успокоите ума си, за да живеете по-спокойно.

  С ретрограден Марс в Близнаци е вероятно да се уморите по-бързо и  лесно да се разсейвате. През този период трябва да концентрирате енергията си върху вашите проекти и да се съсредоточите върху това да станете по-ефективни, когато Марс възобнови директния си курс. Не трябва да се забравя, че на 25 октомври 2022г. Марс е ретрограден плюс слънчево затъмнение.
  Какво следва да избягвате, когато Марс е ретрограден:  Предприемането на нови дейности и ангажименти!

  Прогноза на езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев за trafficnews.bg.


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ