9 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ето кой хвана Крисия за дупето и предизвика скандал в мрежата СНИМКА

  Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, след като в социалните мрежи се появи скандална снимка, на която пиар на звездите Наско Лазаров я е прегърнал по доста странен начин. 
  Негативите по-скоро са насочени към Лазаров, който е поставил ръцете си върху задните части на малката изпълнителка, която прослави България на детския конкурс „Евровизия“.  

  Явно Крисия не е съвсем съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, но пък качи и противоречиво видео, с Ариана Гранде.  На него певицата е прегърната от пастор, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си. 
  Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно. Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое „дете“ и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения. 
  „Отвратителни сте всички“, написа на английски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram. 

  „Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже „ние“ българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне“, пише тя./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ