26.8 C
София
неделя, юли 7, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ето ги новите водещи на „Гласът на България“: Зомбори и Боряна Братоева СНИМКИ

  Обичаните актьори Владо Зомбори и Боряна Братоева влизат със страхотна нова енергия в единадесетия сезон на шоуто „Гласът на България“, който ще стартира още тази есен в ефира на bTV.
  Новият телевизионен тандем ще дават тон за песен, настроение и забавление в новия сезон на музикалния формат. Двамата са истински фенове на рейтинговото музикално риалити и с огромно желание, страст и енергия ще се потопят в ролята на водещи в предстоящия бляскав и вълнуващ единадесети сезон.

  Миро нанесе жесток удар по bTV, каза цялата истина за преговорите с „Гласът на България“ ВИДЕО
  „Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на „Гласът на България“ е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук!“, споделя Зомбори, влизайки в новото си амплоа.
  Нападнаха участник от „Гласът на България“ на улицата ВИДЕО

  „Снимките току-що започнаха, а вече успях да изпитам цялата палитра от емоции – от радост до сълзи в очите, опитвайки се да „спася“ грима си от тях“, добавя емоционално и Боряна Братоева след първите си дни в шоуто.
  „С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!“, продължава тя.

  Актьорите са едни от най-популярните, талантливи, харизматични и разпознаваеми лица у нас, както от театралната сцена, така и от телевизионния и екран. Двамата влизат с „гръм и трясък“, и с широки усмивки в „Гласът на България“ и още с първите си стъпки на сцената вече носят нова енергия, емоция и страст.
  Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни предавания в ефира на bTV започнаха преди броени дни, а феновете на шоуто ще се забавляват с единадесетото му издание през есента.

  Едни от най-големите музикални звезди на България – DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев, вече са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-добрия и запомнящ се „глас на България“ за 2024-та. С нелеката задача да водят, подкрепят и балансират умело между всички на сцената, пред и зад нея, ще се „нагърбят“ обаятелните, енергични и забавни нови водещи на шоуто – Влади Зомбори и Боряна Братоева./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ