17 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ето ги големите финалисти в „Игри на волята“ СНИМКА

  Епичен елиминационен двубой между Виктория и Михаил реши Арената да напусне Виктория Пенелова и така да станат ясни големите финалисти в „Игри на волята“ 5.
  Акробатката Виктория, която е една от най-силните и комплексни жени в историята на „Игрите“, и неведнъж е показвала, че може да печели битки срещу мъже, е последната, която си тръгва от Арената преди големия финал. Тя не успя да победи плувеца Михаил Кръстев, който след близо месец на Чистилището и последвалото обединение на племената, попадна при Старейшините.

  Ето какво застигна Дунев заради „Игри на волята“
  Така вече са ясни осемте финалисти, които ще се борят за победата в сезон 5 на екстремното риалити. От племето на Старейшините това са Михаил, компютърният гений Момчил Василев, олимпийската легенда Краси Дунев и бившата волейболистка Денислава Велкова.
  Вили унижи жестоко Елвиса в „Игри на волята“

  От племето на Гладиаторите в топ 8 влизат бизнес амата Виолета Стайкова, милионерът Мартин Николов – Елвиса, зъботехникът Иван Рълев и бившият футболист Благомир Мастагарков.
  Още утре великолепната осмица ще се изправи в битка на Арената, която ще определи кой ще е първият застрашен от елиминация./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ