23.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Емрах Стораро пак лети с бясна скорост в скъп автомобил и даже се хвали ВИДЕО

  Скъпи автомобили, бясна скорост, популярни личности – звучи ли ви познато? Има откъде. Все по-често изникват примери, отговарящи на това описание в публичното пространство. А специално при Емрах Стораро това хич не е нещо ново.
  Малкият син на попфолк легендата Тони Стораро за кой ли път демонстрира безразсъдство и нагло погазване на законите. И не само това, но и явно счита постъпката си за пример, защото се хвали в социалните мрежи с нея. В Тик-Ток профила на изпълнителя могат да бъдат видени серия от видеа, на които се вижда как той фучи с бясна скорост, само че за изненада на мнозина този път шофьорът не е Емрах, а негов приятел. 

  Тези Александрова забрави Емрах, има други мъже в живота й СНИМКА
  Това, че сега не Емрах, а друг е зад волана, съвсем не омаловажава и неговата роля в автомобила. Даже напротив! Освен това от кадрите се вижда, че опасните ситуации се разиграват на околовръстен път, където през цялото време зад автомобилите се движат и други возила, които очевидно поддържат подобна скорост. Напълно е възможно да става дума за организирана от младежите гонка.
  По всичко си личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.

  Емрах показа къде живее, тъне в лукс и злато ВИДЕО
  Припомняме, че това не е първата такава изцепка на Емрах Стораро, който понякога се хвали и с марихуана. Докъде ще стигне така и какви последствия ще имат действията му, само времето ще покаже. Дотогава обаче клиповете му трупат хиляди лайкове./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ