15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Емилия взриви с тези думи за Башур. Оказа се, че двамата…

  Емилия направи откровена изповед за своя съпруг Жорж Башур. Ангелогласната певица сподели пред последователите си в социалната мрежа какво изпитва към любимия си мъж, с когото са семейство близо 5 години.
  Бракът на певицата с бизнесмена буди голяма завист от колежките й, но пък на Емилия видимо не й пука и дори в последните години се е отдалечила от средата на фолка и се вълнува единствено от своята работа, която е в огромен подем. 

   
  “Аз винаги съм с него и той винаги е с мен. Никъде не ходим един без друг, освен ако не е свързано с работа. Аз го обичам с цялото си сърце и той ме обича повече от всичко. Аз не мога без него и той е така – не може без мен. Той се грижи за мен ежедневно, ежечасно, ежеминутно и не само за мен, но и за цялото семейство. Аз!!! – Ужасно много благодаря на Господ, че ме срещна точно с него, че преплете съдбите ни. Той е мил и понякога строг. Той не обича да се снима, но е до мен и в този момент. Той е Моят Жорж и моето всичко!!!” – написа тя в социалната мрежа.
  Повод за тези трогателни думи бе Денят на влюбените, а феновете на Емилия отвърнаха със стотици коментари и благопожелания да запазят любовта в семейството си и да са все така щастливи заедно./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ