13 C
София
събота, юли 6, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Емилия проговори за бременността: Направи гръмко признание! СНИМКА

  Наскоро фолкдивата Емилия се появи с прелюбопитен тоалет, който подчерта доста наедряло коремче, което веднага хвърли феновете й в смут и любопитство. Е, самата певица реши да разкрие истината по въпроса в профила си в социалните мрежи.
  А повод за съмнения даде един кадър, който толкова светкавично обиколи публичното пространство, че на певицата явно не й оставаше друго, освен да признае какво точно се случва.

  Емилия проговори за раздялата с Башур! Оповести пред всички, че…
  „Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите. Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една…..“, пише Емилия в Инстаграм профила си. 
  В поста си изпълнителката направи и анонс за новата си песен:

  „Да си шмекер през лятото не е никак лошо. Затова избрах да започнем заедно лятото с „Шмекерия“ и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си.
  Няма да я познаете: Емилия се промени до неузнаваемост… СНИМКИ

  Всички песни, които правя ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така, че думите са излишни. Днес (13 юни) ще обявя датата на премиерата. И аз вече нямам никакво търпение…“, написа още певицата./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ