20.8 C
София
четвъртък, юни 13, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Елизабет Кравец отвърна ударно след отнетата титла: Аз съм Мис България и ще…

  След отнемането на титлата на Мис България Елизабет Кравец, за която ви информирахме вчера, реакциите и коментарите валят като из ведро. Разбира се, най-чакано бе подробното обяснение на самата миска, което тепърва ще ескалира страстите.
  Кравец е решила да обжалва пред съда отнетата ѝ титла от ръководителя на конкурса Гаел Санчес. А това, което пише в Инстаграм профила си, ще изненада мнозина. 

  Първи думи на Мис България, след като й отнеха титлата
  „Приятели, искам да ви благодаря за милите думи и подкрепата, която ми оказвате в последните 24 часа. Всеки разговор, смс или съобщение беше изключително ценен за мен.
  С организатора на конкурса „Мис България“ не съм говорила от месеци и за мен беше изненада този ход от негова страна, в който публично и без никакво предизвестие реши да публикува поредица от внушения.

  Винаги съм вярвала, че това е конкурс за красота, а не за обслужване на нечии бизнес интереси. Задълженията ми по договора до момента са изпълнявани от моя страна и ако някой има друга гледна точка или претенции, винаги може да ги отправи към съда, каквато възможност е предвидена в точката за прекратяване на договора.
  Всички други опции са свързани с взаимно съгласие, каквото аз не съм давала. Предполагам, че зад това действие може да стоят финансови проблеми, наранено его или скрити договорки с партньори на събитието, но те не могат да бъдат прехвърляни на мен. Не е случайно, че в писмото не са посочени никакви аргументи или конкретни факти за този гняв.

  Като доказал се спортист аз съм възпитана на отговорност и дисциплина. Точно такова отношение имах към тази титла и персонално към ангажиментите с организатора на събитието. За съжаление това не беше двустранен процес и насреща не получавах нищо освен поставяне на нови условия, на които в даден момент спрях да обръщам внимание.
  Истината е, че всички мои постижения – 8-кратен шампион на България, 7-ма в света и втора в Европа по спортни танци, носителка на титлите Мис Варна и Мис България 2023 са благодарение на труда, постоянството и подкрепата на хората, които са до мен. Това дали ще мога да използвам една или друга титла няма да ме определи като човек. Няма да ме направи по-слаба или по-силна, няма да ме направи по-добра или по-лоша.

  Съветът ми към следващите участнички в Мис България е да внимават с подводните камъни, които г-н Санчез полага в отношенията си с момичетата! Аз съм Елизабет Кравец и съм Мис България 2023. До нови срещи!“, гласи поста на красавицата./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ