8.9 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Друго не успя да измисли! Елен Колева се продава като Кобилкина

  Актрисата става новата Кобилкина с поредица за сношението като „божествено проявление”
  Елен Колева май се е наканила да става новата Наталия Кобилкина. Актрисата все повече се отдалечава от основната си професия и започва да се занимава с непривични за сцената неща. Най-новото, с което се е заела, е да продава секс съвети във видео поредица в интернет, пише Уикенд.

  Брюнетката от Монтана, която като студентка блесна във филма „Шивачки” и след това загроби кариерата си с неуспешна връзка с бизнесмена Александър Найденов-Олинезата, започва да прави подкаст с провокативното заглавие „Секса като божествено проявление”. Грешното членуване е използвано от самата Елен, която е съобщила в социалните мрежи за своето ново начинание. То ще представлява поредица, разпространявана чрез интернет, в която брюнетката ще си партнира с популярния в средите Атанас Велев, който има доста фенове във виртуалното пространство. Той вече прави подкаст с друга популярна в миналото тв звезда – бившата адреналинка Жана. Сега ще работи и с Елен.
  Актрисата наскоро е била гост на Атанас и Жана, за да разказва за космоенергетиката – нещо, за което се твърди, че е енергиен метод за лечение. Колева разказва, че се занимавала с тази практика от 2011 г., но разтръби за нея едва по време на пандемията, когато хората се чудеха как да се предпазят от заразяване и с какво да се лекуват. Най-вероятно сега потокът от желаещи да се церят с космическа енергия е намалял, затова Елен е решила да се обърне към темата, който винаги се продава, а именно сексът.
  В серия предавания актрисата ще обяснява как сексът е божествено проявление. Какво има предвид, засега не е ясно, но вероятно ще се изясни, ако се гледат серийките й с Атанас. Това обаче няма да става безплатно. „АБОНИРАЙТЕ СЕ, за да може да гледате целите видеа”, призовава Колева, твърдейки, че абонаментът е символичен. Като цяло, подобни поредици в интернет са достъпни без пари, но явно в нейния случай ще трябва да се плаща. Цената до момента не е уточнена, явно ще се съобщава само на желаещите да станат абонати на засуканата звезда.
  Елен постепенно сменя не само професията, но и името си. Тя все по-често се представя с новия си псевдоним Елена Калевска. Елена всъщност е истинското й име, което тя сменя, когато решава да става звезда. Откакто обаче реши да се насочи към космоса, енергиите и божествените проявления, отново стана Елена, но този път – с нова фамилия. Това име й било дадено свише.
  Прегледана: 6

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ