19.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Деси Стоянова като в небрано лозе заради Сашо Кадиев, наложи й се да…

  Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания в „Преди обед“, а най-потърпевша, не за първи път, се оказа екранната му партньорка Деси Стоянова.
  Синът на Катето Евро явно вече е тотален непукист пред камерата и не се съобразява много много какво говори, предвид информациите, че скоро прекратява с ролята на тв водещ и се отдава само на киното и театъра. Репликите му, очаквано, подразниха доста зрители, които не за първи път реагират след негови изцепки.

  Сашо Кадиев се събра с бившата си СНИМКИ
  В рубриката си „Опасни връзки“ Радина Червенова попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: „Вие сте популярни, харесвани и затова сте доста обсъждани хора. Как на вас ви влияе чуждото мнение? Докосва ли ви?“
  Сашо Кадиев напуска bTV? Вече ще е…

  „Честно ли да отговоря? Ами… „дреме ми“. С две думи, аз съм свикнал на обществено мнение от дете покрай майка си Катерина Евро. От зараждането си съм свикнал с това хората да обсъждат някакви неща и да говорят. Отдавна съм надмогнал тези неща“, заяви Кадиев пред смаяния поглед на Червенова. И тя възкликна: „Значи ти си доказателство, че човек може да си изгради защита“.
  Лъсна истината за топлата връзка между сгафилите купонджии в Банско и Сашо Кадиев

  „То се създава сега. Човек трябва да има механизъм, с който да се защитава. Има много популярни и обществени личности, които не издържат на удара. Селена Гомес например е един от примерите за това. Тя призна, че на нея й е много тежко от хорското мнение, което чете в коментарите. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и въобще не ги интересува какво мислят другите“, побърза да поясни 39-годишният актьор.

  А Деси Стоянова не издържа и се включи: „Аз това, което мога да кажа съвсем накратко, е, че се опитвам да отсея конструктивна критика, ако има някаква, в обратната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го игнорирам“./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ