1.4 C
София
вторник, януари 31, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бомба! Ариа срина Камелия със земята с тези грозни думи, заговори за зърна и пеперудки

  Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да прерасне в истински земетръс, ако съдим по темперамента на двете певици, които се впускат във война. 
  Неотдавна Камелия нападна случващото се в бранша и индиректно обвини актуалната фолк звезда Ариа за случващото се в нощните клубове и стремглавото потъване на бранша. Половинката на футболиста Георги Йомов не остана длъжна на колежката си и я затапи по брутален начин. 
  В телевизионно интервю Камелия се опита да разсъждава върху случващото се в бранша и как шоуто е изместено от сеира. „Мисля, че повече се търси сеира напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, отколкото шоу. Така че аз съм „ЗА“ шоуто, но нивото доста се промени и сеирът измести шоуто!“, споделя изпълнителката на неостаряващия хит „Луда по тебе“. 

  На последното участие на Ариа в хитов столичен клуб неин почитател я попита по микрофона как ще коментира думите на Камелия. Първоначално Ариа се направи на разсеяна, след което нанесе съкрушителен удар на по-възрастната си колежка. „На хора, които излизат по зърна и пеперудки по концерти, не приемам коментари за себе си“, каза ядосано Ариа и получи силни аплодисменти от агитката си в препълненото заведение./show.24-chasa.eu
   

  @stanislav_mihaylov #ариа #камелия #скандал #aria #форю #bgtiktok @aria_official__ ♬ original sound – Станислав Михайлов

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ