25.8 C
София
събота, юни 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бившият зет на Глория я закопа с тези думи СНИМКИ

  Преди няколко дни Глория си позволи за първи път да коментира бившия си зет Даниел Милушев и с няколко думи успя да срине. Певицата твърди, че той е най-лошото нещо, което се е случвало на семейството й и че не е никакъв баща на малката Галина. 
  Нереализираният полицай реши да отвърне на удара на Примата и сподели нещо, което не е правил от началото на връзката си със Симона Загорова. Той отчаяно искаше да се навре в семейството на певицата и да си го гледат като принц, но мечтите му се сринаха от един път. 
  Даниел реши да сподели снимки с дъщеря си и да покаже, че се интересува от нея и да затвори устата на властната си свекърва, с която са в много обтегнати отношения. Със Симона също се чуват единствено по повод детето, но той рядко изявявал желание да я взема при него. 

  „Тя е моят живот, моето всичко, моята голяма любов“ , написа той в социалните мрежи и показа обща снимка с дъщеря си. 
  Даниел Милушев и щерката на Глория са разделени от близо 3 години и не са в добри отношения. Може би и това е причината таткото да вижда наследничката си само веднъж в месеца.
  Източници издават, че Даниел играе комар и е профукал много от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ