11.1 C
София
понеделник, май 29, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бисексуалният певец  Eddis пред самоубийство, замесена е жена ВИДЕО

  Младият изпълнител  Eddis стана известен с признанието си, че е би сексуален. И това изобщо не го притеснява. Но освен това, новият поп-фолк певец има голям музикален талант и мечтае да твори музика в България.
  На 22 март излезе най-новото парче на провокативния изпълнител със заглавие „Любим проблем“. Песента е посветена на бившата приятелка на Eddis, която го докарала до тежка депресия и опит за самоубийство!

  „Признавам си, че бях много глупав! Бях още много млад и наивен, мислех си, че животът свършва след нея.. Знам, че много млади хора така като мен преживяват първите си разочарования и някои наистина с фатален край! Но хора, осъзнах, че няма незаменими хора и в живота има много по-тежки съдби от една неразбрана любов!“, споделя Eddis.
  Лъган, мамен, огорчен и разочарован от момичето до него, но в същото време неутешима страст, адреналин и желание да бъдат заедно, въпреки болката и страданията. Връзка, която те убива и издига, смачква и въздига, гради и после руши… Такава е историята на новата песен на Eddis Той продължава да е искрен и допълва: „Понякога хората се превръщаме в мазохисти и не можем да живеем без тази болка от любов, без този човек, без този адреналин и така до смърт! Бях много наивен и глупав мъж, но след това разочарование коренно се промених, но за мен беше важно да сложа точка на тази драма с тази песен.“
  Младият талант е от ромски произход, оставен като бебе на 3 месеца при родителите на майка му, които са го отгледали до 6 годишна възраст. Тогава за пръв път се вижда и с майка си. Бащата никога не е бил част от живота на Eddis. Затова и е оставен от родителите си за толкова дълго време, тъй като баща му не е искал детето си и да се грижи за него. След като се разделят с баща му, майка му го взима в Белгия, където живеят дълги години.

  Работи в чужбина на няколко места, за да се издържат и в същото време учи и придобива сертификати и дипломи по моден дизайн. Eddis знае 4 езика! Певецът решава да се прибере в България и да стартира от нулата, ходи на уроци по пеене, включва се в процеса по създаване на неговите песни и вярва, че с труд и постоянство хората ще харесат неговата музика. Можем да кажем, че той е още един пример, че не трябва винаги да съдим по цвета на кожата и големината на портфейла. Изпълнителят много често е бъркан по улиците с Малума, заради външният му вид, което за Eddis е комплимент, но пък той държи да се отличава със собствен стил във времето. По всичко си личи, че със своята нова визия и стил музика певецът загатва за предстоящи изненади в музикалната му кариера./show.24-chasa.eu
   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ