18.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Балерината от „Магаданс“ Ирина Стоименова: Време е да кажа истината за Слави! ВИДЕО

  Балерината от балет „Магаданс“ – Ирина Стоименова проговори след доста години за бившия си работодател Слави Трифонов, а думите й тепърва ще предизвикват коментари в мрежата.
  Красавицата сподели в подкаста „Има такъв подкаст“ пред Трифон Симеонов – Туньо, в малко над един час, всичко, през което е минала в периода, в който е била на работа при Дългия.

  Слави Трифонов: Да, признавам новината за Тита и мен, отговаря на истината! ВИДЕО
  „В балета съм от 10 години. Цял живот това съм правила и е една от най-добрите случки, които са ми се случвали. Имах щастието да познавам някои от момичетата, които бяха вече в балет „Магаданс“, работили сме заедно по други проекти и точно ден преди рождения ми ден, те ми се обадиха и ме попитаха дали искам. Шефката на балета Нели Желева искаше, да ме види след препоръките. На връх рождения ми ден с кутия бонбони пристигнах и взех, че ги впечатлих“, така започва Стоименова.
  „По принцип съм скромен човек, но това няма как да го открека. Имам талант да помня много бързо движенията и танците, мога само с поглед да ги науча и това много ги впечатли, защото реално ние имахме много работа. Реално, откакто съм проходила, съм казала, че искам да стана балерина. То пък взе, че стана. Сама съм си стигнала дотук. Дори сама съм се записала на танци след едно представление.

  Най-готиното беше, когато със сценаристите направиха изненада на Слави – става въпрос за скеча с бузукарката Стояна. Той не знаеше и аз направо влизам в скеч с Виктор Калев и Тодор Башиянов. Виктор беше Ица, а Башиянов беше Стунджи. Аз се крия, те си минаха скеча и накрая казват искаме да поканим тук бузукарката Стояна, за да си представим новото парче. Излизам и се раздавам на макс, въпреки че ми беше толкова притеснено от мисълта, че това го гледат хиляди хора. Слави Трифонов не можеше да повярва, той беше в шок.
  Слави Трифонов излезе пак пред публика, ето къде и кой го видя… СНИМКИ

  После когато си говорих с него, ми каза, че наистина си е помислил, че са поканили бузукарката Стояна. Гримът беше прекрасен, то е ясно, нашите гримьори са професионалисти, но ти така беше хванала стойката, походката, че аз наистина си помислих, че това е тя“, бяха думите му. След време се видях и със Стояна, и тя така ми се радваше. Каза ми: „Седя в нас на дивана, гледам телевизора и си вакам, мале това аз ли съм?“ Тогава започнаха и други скечове, имах и реплики. Играх с Иво Сиромахов и Мариян Бачев. Така, че хората ме разпознават по улиците и ми се радват, това ми се харесва. Не съм получавала лоши коментари. Има и такива най-вероятно, но не съм ги чувала.
  Подготовката беше много сериозна, защото е голяма сцена и ние трябва да сме навсякъде. Жестоки репетиции и като на всяка една и шефа присъстваше. Денят преди концерта отиваме да репетираме, трябваше с едни мотори да обиколим всичко и да се качим на сцената. Шефът казва – не искам там отзад да танцувате, искам при мен отпред, и хайде променяй всичко. И така репетиция до 01:00 часа. Направихме го, ако трябва и до 05:00 часа ще седим, професионалисти сме, всичко стана изрядно.

  На следващия ден отиваме, още вали, шефът казва – не, искам да играете назад, защото ще бъдете мокри – страшно става. И хайде всичко наново отзад. Точно, когато всичко започна, пак заваля, но се раздадохме на макс, отидохме при него отпред, бяхме много мокри, косите, всичко. Само да ти кажа, че долното бельо ми беше и то мокро, защото ние трябваше да сядаме. В момента, в който отидеш напред и се върнаш отзад, то навсякъде става мокро. Беше приключение. Нямаше паднали балерини. Беше много хубаво цялото изживяване.

  Събарят родната къща на Слави Трифонов! Къса ли му се сърцето от този факт? СНИМКА

  На следващия ден бях на концерт на Ерос Рамацоти в „Арена Армеец“. Аз много го уважавам и харесвам, но след цялото това, което беше на стадиона, концерта на Ерос ми се видя като халтура. Мащабите са различни.

  Лъжа е, че в началото на „7/8“ тв сме били гласяни, ние, балерините, за водещи на различните програми и шоута. Всичко тръгна от едно промо, което имаше идеята да изрази това, че телевизията е независима, че ще казва само истината и ще има различни новини от това, което запълва другите телевизии. Реално снимахме такова промо, с което показахме, че такива неща няма да има в нашата телевизия и те решиха, че ще ставаме репортерки./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ