11.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Азис се сблъска на улицата с позната муцуна и развълнува всички с тези СНИМКИ

  Краля на фолка Азис преживя емоционална случайна среща, която го остави без дъх. Той разказа в социалните мрежи кого е срещнал и от къде се познават. 
  Всъщност, голяма част от феновете му много добре помнят неговия другар и също се развълнуваха от тяхната среща след толкова много години. И как са се познали веднага. 

  Азис качи няколко снимки от случайната среща и написа: „Познахте ли го? Срещнах го миналата вечер случайно. Търсехме с приятели един ресторант около “Оборище”. Срещу мен видях една позната муцуна и сърцето ми подскочи.
   
  С него успяхме да влезнем в душите, домовете и най-големите световни класации. Вече е голям.Онова пухкаво бебе остана в сърцата ни завинаги. И след сто години, Ерос отново ще умилява до сълзи хората по света. Обичам го и му благодаря за съвместната работа.Ти си божествен,Ерос“. 

  Става въпрос за кученцето, което Азис снима в безспорния си хит „Хабиби“ през 2015 година. Оттогава не са се срещали, но съдбата си знае работата и ги сблъсква, за да изпитат отново онзи емоционален момент отпреди години./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ