19.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Азис изпищя: Меди току-що се опита да ме убие! ВИДЕО

  За приятелството между фолк звездите Азис и Меди се говори от години, още преди вторият да изгрее на музикалната сцена. Дори се носеха слухове, че са гаджета. Неотдавна пуснаха и дует, но сега Азис хвърли страшна бомба с брутално разкритие за опит за убийство. 
  „Хора, Меди току-що се опита да ме убие“, жалва се Краля на фолка в социалните мрежи. 

  На краткото видео в социалните мрежи виждаме двамата изпълнители да се водят в луксозна кола, а Азис изрича тези обвинения към колегата си. Меди от своя страна отвръща с: „Няма такова нещо“. 
   

  Но Азис продължава да нарежда приятеля си и казва: „Познайте защо?! За да няма по-голям от него“. Двамата се смеят на шегата си, с която Азис категорично заявява, че той е номер едно и след него е Меди. 
  В социалните мрежи ври и кипи от коментари. Едни се забавляват на любимците си и чувството им за хумор, докато други се ядосват, че подценяват другите им актуални колеги в момента. „Джордан и Галин са най-вървежни в момента, къде се слагат тези“; ‘Нещо не могат да преглътнат факта, че рязко паднаха от класациите и вече има по-добри от тях“; „Браво, момчета. И двамата сте добри. Очакваме още един дует“; „Няма как да има по-добър от Азис. никога“, са само малка част от коментарите в мрежата./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ