13.8 C
София
събота, май 18, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Алекс Богданска претърпя авто инцидент, детето й било в колата и…

  Моделката и инфлуенсър Алекса Богданска отново изпадна в премеждия на пътя, след като от известно време насам е нарицателно за неправилно паркиране, слагане на скоби и плащане на глоби. Този път красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата си, докано пътува със сина си Габриел от детска градина.  
  Червеният Dodge на моделката определено преживя много в ръцете й, защото това е пореден подобен инцидент. Сефтето Богданска прави в началото на тази година, когато обаче прие нещата доста позитивно. Тогава излезе бързо от ситуацията – залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя.

  Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, а няколко секунди по-късно… ВИДЕО
  Този път обаче, както самата тя отбелязва, е по-различно, защото Богданска доста се е разстроила от ситуацията. Все пак, три били нещата, които й помогнали да се справи и сега преодолее. Първото – синът й Габриел, за когото Алекс споделя, че й е казал, че всичко ще бъде наред „и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно“, добавя още моделката пред „Телеграф“.
  Извратеняци досаждат на Алекс Богданска, искат от нея да им… ВИДЕО

  Сподели и друго – как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа си./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ