21.8 C
София
вторник, юли 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  5G лято с двойно повече MB на максимална скорост в предплатените пакети на Vivacom

  През цялото лято предплатените 5G пакети на Vivacom Free2Go са с двойно повече MB на максимална скорост и два пъти по-голям включен баланс.
  Всички нови клиенти на предплатените пакети получават 24 000 МВ интернет и допълнителни 20 000 MB, които могат бързо и лесно да се активират през приложението My Vivacom.

  Стартовият пакет Free2Go е с достъп до 5G мрежата на Vivacom и осигурява 800 минути за разговори към всички национални мрежи и 6 700 MB в роуминг в ЕС, на цена от 12 лв.
  Всички нови и текущи клиенти могат да се възползват и от двойно повече МВ в допълнителните пакети Mix и Data към предплатената услуга.

  Пакет Mix L вече включва 1 000 минути и 36 000 MB на максимална скорост, а Data L е с 46 000 MB на максимална скорост.

  Специално за потребителите, които искат да използват само от мобилен интернет през лятото, Vivacom увеличава двойно МВ и в предплатения пакет Data2Go. Така включените в него мобилни данни на максимална скорост стават 50 000 МВ, като допълнително могат да се активират още 20 000 MB през My Vivacom. Всички клиенти на Data2Go вече имат и достъп до 5G мрежата на Vivacom.
  Vivacom е първият оператор в България, който предложи на потребителите 5G предплатен пакет с неограничен интернет в най-голямата 5G мрежа в страната[1]. 

  Предплатените пакети на Vivacom дават възможност на клиентите сами да избират колко минути, мегабайти и SMS-и да използват според своите нужди. Всеки абонат на Free2Go може да избере кога и с колко да зареди предплатената си карта, като включеният баланс вече е 4 лв. и няма такса при презареждане.
  Промоцията е валидна до 30.09.2024 г.

  Повече информация за предплатените пакети на Vivacom можете да видите ТУК.


  [1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти.

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ